Agile inspiratiesessie

In Nieuws by Jeroen

De volgende Agile inspiratiesessie staat al weer voor de deur. Tijdens deze interactieve sessie gaan we in de op kansen die Agile werken biedt, maar komen ook de valkuilen aan bod. Hoe begin je, wat is de impact, hoe schaal je en hoe maak je het tot een succes.

Mindset

Agile is geen methode, het is een mindset. Op het moment dat een afdeling bijvoorbeeld SCRUM hanteert als ontwikkelmethode, wil dat nog niet zeggen dat de organisatie agile is. Om daadwerkelijk wendbaar te zijn als organisatie is het dus van belang deze mindset door te voeren door gehele bedrijf. Die verandering kan verstrekkend zijn: verandering van IT landschap, anders werken, loslaten van werkwijzen en methoden, een andere manier van leiderschap en het aanmoedigen van ondernemerschap van de medewerkers.

Deze sessies zijn bedoeld voor die IT organisaties die worden geconfronteerd met steeds snellere veranderingswensen vanuit “de business” en vanuit de markt waarbij de traditionele manier van (software)ontwikkeling niet meer optimaal aansluit bij de wensen.

Meer weten of ook geïnteresseerd in een dergelijke sessie? Neem dan contact op met Jeroen Wijnen of via 06-504 788 38.