JunioR, medior en Senior scrum masterS

Voorop gaan in de verandering.

Ben jij klaar om je aan te sluiten bij een gedurfde en efficiënte club die anders durft te zijn? Waar stout gedrag vroeger op school nog werd bestraft, worden wij juist beloond hiervoor. Onze opdrachtgevers zijn enthousiast over onze aanpak die alles sneller laat verlopen. Ze vragen zelfs of we langer willen blijven, omdat wij de zaken scherp kunnen houden. We omarmen de Agile mindset op een simpele en praktische manier, zonder verstrikt te raken in complexiteit. Bij ons is er alle ruimte voor persoonlijke inbreng en creativiteit.

Ons team bestaat uit geweldige collega's die een hechte club vormen. Hoewel we graag willen groeien, willen we bewust verbonden blijven. We hechten veel waarde aan onze sterke band, geloven in autonomie en durven anders te zijn. We streven er niet naar om hip gevonden te worden; we zijn liever gewoon en dat past ook bij onze klanten.

Klinkt dit als de omgeving die bij jou past? Lees dan snel verder...

"We hebben volop ambities en willen groeien zodat
we nog meer impact bij onze opdrachtgevers kunnen maken.

Daarom zijn we op zoek naar leuke collega's!"

Eric Wubbels

De functie

Als Scrum Master faciliteer en ondersteun je (ontwikkel)teams bij de implementatie van de Agile werkwijze. Je zorgt voor efficiënte samenwerking en het behalen van doelen. Je begeleidt het team bij het toepassen van Scrum-principes en waarborgt de naleving van de Scrum-processen. Als schakel tussen het team en de Product Owner fungeer je als coach en mentor. Je bevordert zelforganisatie en continue verbetering. Je faciliteert stand-ups, sprintplanning, reviews en retrospectives en zorgt voor goede communicatie.

Je speelt een actieve rol bij het identificeren en oplossen van obstakels. Samen met de Product Owner en stakeholders werk je aan het duidelijk en actueel houden van de Backlog. Kortom, als Scrum Master ben je van essentieel belang om de Agile mindset te stimuleren en een succesvolle samenwerking binnen het team te bevorderen.

Wie zijn wij

Ctree is hét veranderbureau dat organisaties begeleidt bij het ontdekken en benutten van hun volledige potentieel. Met onze doelgerichte aanpak en diepgaande expertise creëren we transformatie op elk niveau. We dagen teams uit om buiten de gebaande paden te denken en innovatieve oplossingen te vinden. Onze resultaatgerichte mindset en grenzeloze passie voor verandering leiden tot gezamenlijk succes met onze klanten. Bij Ctree geloven we in de kracht van verandering, waardoor organisaties kunnen groeien, uitblinken en boven zichzelf kunnen uitstijgen.

Wat zoeken wij

Als Scrum Master bij Ctree is het belangrijk dat je goed past in onze informele en gezellige werksfeer, waar luisteren en actiegerichtheid centraal staan. Je zult deel uitmaken van een divers team met een mooie mix van ervaring en frisse ideeën, waar iedereen graag samenwerkt en elkaar inspireert. We zoeken iemand die zich prettig voelt in deze omgeving en een flinke dosis enthousiasme en positiviteit met zich meebrengt.

Wat wij bieden

 • Marktconform salaris, inclusief auto, laptop en telefoon van de zaak
 • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid
  om extra vakantiedagen bij te kopen
 • Uitstekend persoonlijk opleidings- en ontwikkeltraject met een niet gelimiteerd opleidingsbudget
 • Bonusregeling voor het aanbrengen van nieuwe collega’s
 • Meedoen aan leuke events zoals borrels, personeelsuitjes en etentjes.
 • Mobiele telefoon met onbeperkt prive gebruik
 • Keuze uit lease-auto of mobiliteits-vergoeding + reiskostenvergoeding
 • Thuiswerkvergoeding
 • Dynamische en stimulerende werkomgeving als Scrum Master bij Ctree, waar je de Agile transformatie leidt en bijdraagt aan klantengroei. Je kunt je eigen stempel drukken en werken met gepassioneerde professionals om je facilitator- en coaching vaardigheden verder te ontwikkelen.
 • Inspirerende werkomgeving met kansen om bij andere bedrijven ervaring op te doen.
 • Samenwerking met leuke collega's en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Uitdagende functie met eigen verantwoordelijkheden. Ruimte voor zelfstandig werken, flexibiliteit en het leiden van de Agile transformatie en teams inspireren voor optimale prestaties.

Wat wij vragen

 • Minimaal HBO werk -en denkniveau.
 • In het bezit van een Scrum Master certificering (PSM I, PSM II) is een pré. 
 • We zoeken senior, medior en junior collega's.

Heb je geen ervaring reageer dan ook!

Jouw toekomstige collega's

TorbenTorbenTorbenTorben

Aarzel niet en reageer nu!

Torben

nienke.kuipers@ctree.nl

+31 6 26 48 07 89

 

Wil je meer over ons te weten komen en kennismaken met ons? Laat je gegevens achter en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam