Programma manager

Verandering als uitdaging zien én uitvoeren.

Bij Ctree wordt anders durven zijn en denken beloond. Onze opdrachtgevers waarderen onze aanpak, waardoor processen sneller verlopen. Ze vragen zelfs of je nog een dag kunt blijven, want jouw aanwezigheid zorgt voor scherpte.

Ons team bestaat momenteel uit elf enthousiaste collega’s die samen een hechte club vormen. Hoewel we streven naar groei, hechten we waarde aan de onderlinge verbondenheid. We geloven in autonomie en moedigen het tonen van eigenheid aan. We streven niet naar oppervlakkige hipheid, maar willen juist onszelf zijn, iets wat ook aansluit bij onze klanten.

Klinkt dit als een plek voor jou? Lees dan snel verder…

"We hebben volop ambities en willen groeien zodat
we nog meer impact bij onze opdrachtgevers kunnen maken.

Daarom zijn we op zoek naar leuke collega's!"

Eric Wubbels

De functie

Als programmamanager bij Ctree ontwerp, realiseer en stuur je grootschalige verandertrajecten aan onze klanten. Dit zijn soms korte adviestrajecten maar vaak ook langere verandertrajecten. Denk hierbij aan innovatieprogramma's, outsourcing van organisatieonderdelen, Value Chain Transformaties en het ontwikkelen van trainingen. Je richt ook value chain- of portfoliomanagement in en stuurt veranderinitiatieven aan. Je werkt Agile en/of projectmatig aan diverse uitdagingen voor toonaangevende opdrachtgevers, waarbij digitalisering, nieuwe technologieën en veranderimpact centraal staan.

Jouw doel is om de investeringen van onze klanten om te zetten in blijvende resultaten. Daarnaast draag je bij aan de groei van Ctree. Je krijgt de vrijheid en ruimte om zaken te ondernemen bij bestaande en nieuwe klanten en word je uitgedaagd om mee te denken en te werken aan veranderinitiatieven in de snel veranderende digitale wereld.

Wie zijn wij

Ctree is hét veranderbureau dat organisaties begeleidt bij het ontdekken en benutten van hun volledige potentieel. Met onze doelgerichte aanpak en diepgaande expertise creëren we transformatie op elk niveau. We dagen teams uit om buiten de gebaande paden te denken en innovatieve oplossingen te vinden. Onze resultaatgerichte mindset en grenzeloze passie voor verandering leiden tot gezamenlijk succes met onze klanten. Bij Ctree geloven we in de kracht van verandering, waardoor organisaties kunnen groeien, uitblinken en boven zichzelf kunnen uitstijgen.

Wat zoeken wij

Als Programma Manager bij Ctree is het belangrijk dat je goed past in onze informele en gezellige werksfeer, waar luisteren en actiegerichtheid centraal staan. Je werkt in een divers team met een mooie mix van leeftijden, waar samenwerking en inspiratie hoog in het vaandel staan. We zoeken iemand die zich comfortabel voelt in deze omgeving en die een dosis enthousiasme en positiviteit met zich meebrengt.

Wat wij bieden

 • Marktconform salaris, inclusief auto, laptop en telefoon van de zaak
 • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid
  om extra vakantiedagen bij te kopen
 • Uitstekend persoonlijk opleidings- en ontwikkeltraject met een niet gelimiteerd opleidingsbudget
 • Bonusregeling voor het aanbrengen van nieuwe collega’s
 • Meedoen aan leuke events zoals borrels, personeelsuitjes en etentjes.
 • Mobiele telefoon met onbeperkt prive gebruik
 • Keuze uit lease-auto of mobiliteits-vergoeding + reiskostenvergoeding
 • Thuiswerkvergoeding
 • Inspirerende werkomgeving met kansen om bij andere bedrijven ervaring op te doen.
 • Samenwerking met superleuke collega's en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Bij Ctree bieden we jou een zelfstandige en uitdagende functie waarin je veel eigen verantwoordelijkheden hebt. Je krijgt de kans om bij andere bedrijven een kijkje in de keuken te nemen en te leren.
 • Als programma manager bij Ctree stuur je grote verandertrajecten aan, ontwikkel je adviesprojecten en leid je complexe programma's bij toonaangevende opdrachtgevers.

Wat wij vragen

 • HBO werk -en denkniveau met een afgeronde studie zoals Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of Economie. Je hebt 4-8 jaar relevante werkervaring als project- of programmamanager en ervaring met het ontwerpen, begeleiden en aansturen van veranderprojecten en -programma’s.
 • Uitstekende commerciële, communicatieve- en adviesvaardigheden, waarmee je klanten inspireert en bindt. Je hebt coachende vaardigheden en kunt teams aansturen. Doortastend, flexibel en een communicatief sterke teamspeler die samen met het team en de klant tot goede oplossingen komt.
 • Initiatiefnemer die mede vorm wil geven aan de groei van Ctree. Ervaring met methodieken zoals Scrum, IPMA en kennis van het Agile gedachtengoed is een pré. Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Jouw toekomstige collega's

TorbenTorbenTorbenTorben

Aarzel niet en reageer nu!

Torben

nienke.kuipers@ctree.nl

+31 6 26 48 07 89

 

Wil je meer over ons te weten komen en kennismaken met ons? Laat je gegevens achter en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam