Projectmanager

Voorop gaan in de verandering.

Verandering managen vergt iedere keer een andere aanpak. Outside the box of juist niet.  Onorthodox, durven en doen past bij ons team en past bij onze projecten. Projecten waar klanten blij van worden met blijvend resultaat.

Projectmanagement is een vak. Resultaat is wat wij willen bereiken door authenticiteit, positieve energie, sparren met je collega’s en een gedeelde passie voor de mens achter de verandering. Je houdt veel ballen in de lucht en levert het afgesproken resultaat.

Als jij het anders ziet, kijken we graag met je mee, luisteren we en werken we samen. In een mooi team, op een fijne plek met je collega’s en bij de klant natuurlijk.

Ons team bestaat uit geweldige collega's die een hechte club vormen. Hoewel we graag willen groeien, willen we bewust verbonden blijven. We hechten veel waarde aan onze sterke band, geloven in autonomie en durven anders te zijn. We streven er niet naar om hip gevonden te worden; we zijn liever gewoon en dat past ook bij onze klanten.

Klinkt dit als de omgeving die bij jou past? Lees dan snel verder...

“Onze passie voor verandering leidt tot blijvende resultaten
en gezamenlijk succes.

We hebben volop ambities en willen groeien zodat
we nog meer impact bij onze opdrachtgevers kunnen maken.

Daarom zijn we op zoek naar leuke collega's!"

Jeroen Wijnen

De functie

Je hebt bij voorkeur een aantal jaar werkervaring in projectmanagement.

Hierbij denken we aan traditionele methodieken zoals Prince2, maar natuurlijk ook de Agile/Scrum werkwijze. Wil je je hierin verder ontwikkelen, dan praten we graag met je verder. Onze projecten vinden veelal plaats op het snijvlak Business en IT. Je bent zelfstandig en toch werken we samen aan het beste resultaat. Je kan altijd terugvallen op de berg aan ervaring van je collega’s.

Je vindt het leuk om nauw samen te werken met  onze opdrachtgevers en te bouwen aan relaties ook op locatie. Op basis van jouw kennis en ervaring vorm je een volwaardig aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers.

Je kan projecten identificeren, inrichten , initiëren en geeft van begin tot eind sturing. Je ziet hierbij toe op het realiseren van resultaat en waarde voor onze opdrachtgevers.

Zo nodig treed jij daadkrachtig én kritisch op om de kwaliteit te bewaken. Soms hard op de inhoud maar altijd zacht op de relatie. Je beschikt over een stevige dosis zelfreflectie en bent niet bang om knopen door te hakken.

Natuurlijk ben je alert op nieuwe kansen. Sterker nog; kansen, keuzes en verandering is waar wij voor staan. Van nature ben jij in staat om mensen in beweging te krijgen en te verbinden met elkaar.

Wie zijn wij

Ctree is hét veranderbureau dat organisaties begeleidt bij het ontdekken en benutten van hun volledige potentieel. Dit geldt natuurlijk ook voor onze eigen mensen. Met onze doelgerichte aanpak en diepgaande expertise creëren we transformatie op elk niveau. We dagen teams uit om buiten de gebaande paden te denken en innovatieve oplossingen te vinden. Onze resultaatgerichte mindset en grenzeloze passie voor verandering leiden tot gezamenlijk succes met onze klanten.

Bij Ctree geloven we in de kracht van verandering, waardoor organisaties kunnen groeien, uitblinken en boven zichzelf kunnen uitstijgen.

Wat zoeken wij

Als projectmanager bij Ctree is het belangrijk dat je goed past in onze informele en gezellige werksfeer, waar luisteren en actiegerichtheid centraal staan. Je zult deel uitmaken van een divers team met een mooie mix van ervaring en frisse ideeën, waar iedereen graag samenwerkt en elkaar inspireert. We zoeken iemand die zich prettig voelt in deze omgeving en een flinke dosis enthousiasme en positiviteit met zich meebrengt. Samen werken we aan het beste resultaat!

Wat wij bieden

 • Marktconform salaris, inclusief auto, laptop en telefoon van de zaak
 • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid
  om extra vakantiedagen bij te kopen
 • Uitstekend persoonlijk opleidings- en ontwikkeltraject met een niet gelimiteerd opleidingsbudget
 • Bonusregeling voor het aanbrengen van nieuwe collega’s
 • Meedoen aan leuke events zoals borrels, personeelsuitjes en etentjes.
 • Mobiele telefoon met onbeperkt prive gebruik
 • Keuze uit lease-auto of mobiliteits-vergoeding + reiskostenvergoeding
 • Thuiswerkvergoeding
 • Dynamische en stimulerende werkomgeving als projectmanager bij Ctree.
 • Inspirerende werkomgeving met kansen om bij andere bedrijven ervaring op te doen.
 • Samenwerking met leuke collega's en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Uitdagende functie met eigen verantwoordelijkheden. Ruimte voor zelfstandig werken, flexibiliteit en het managen van projecten.

Wat wij vragen

 • HBO/WO werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met projectmanagement en Agile certificeringen.

 • Aantoonbare ervaring met het borgen van innovatieve digitale projecten van A tot Z.

 • Een sterk begrip van projectmanagement methodieken.

 • Ervaring met Agile frameworks

Jouw toekomstige collega's

TorbenTorbenTorbenTorben

Aarzel niet en reageer nu!

Torben

nienke.kuipers@ctree.nl

+31 6 26 48 07 89

 

Wil je meer over ons te weten komen en kennismaken met ons? Laat je gegevens achter en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam