agile coach

Verandering als uitdaging zien én uitvoeren.

Wij zijn de rebellen van de klas! Bij ons mag je jezelf zijn maar wordt anders durven zijn en denken ook op prijs gesteld. Onze opdrachtgevers zijn enthousiast over onze aanpak, waardoor alles sneller gaat. Durf jij ook buiten de lijntjes te kleuren?

Naast ons rebelse karakter zijn we super efficiënt. We omarmen de Agile mindset op een eenvoudige manier: gewoon doen. Voeg gerust je eigen creativiteit toe, want dat doen we allemaal op onze unieke manier. We zijn geen grote organisatie, maar bieden geweldige kansen. Onze hechte band maakt ons speciaal. We hechten waarde aan autonomie en durven anders te zijn. Bij ons draait het niet om 'hip' zijn, maar om normaal doen, wat beter bij ons en onze klanten past.

Kan jij je hierin vinden? Geweldig, lees dan verder ...

De functie

Als Agile Coach transformeer je organisaties, begeleid je veranderingen en zet je een innovatieve koers uit. Met transparante en kort cyclische aanpak bereik je meer kwaliteit, productiviteit, functionaliteit, binnen budget en einddata met maximale toegevoegde waarde. Als verandercoach verbind je teams, management en directie. Je bevordert het begrip en de toepassing van een Agile mindset in alle handelingen.

Je collega's zijn ervaren Agile-professionals, consultants en programmamanagers. Als Ctree streven we ernaar om het voorop te lopen, onze kennis te delen en impact te maken in onze omgeving. We willen bijdragen aan de gemeenschap en plezier hebben in wat we doen. De veranderprocessen die we tegenwoordig initiëren en begeleiden worden steeds complexer en belangrijker voor onze klanten, die behoren tot de top 250 bedrijven/organisaties in Nederland.

Wie zijn wij

Ctree is hét veranderbureau dat organisaties begeleidt bij het ontdekken en benutten van hun volledige potentieel. Met onze doelgerichte aanpak en diepgaande expertise creëren we transformatie op elk niveau. We dagen teams uit om buiten de gebaande paden te denken en innovatieve oplossingen te vinden. Onze resultaatgerichte mindset en grenzeloze passie voor verandering leiden tot gezamenlijk succes met onze klanten. Bij Ctree geloven we in de kracht van verandering, waardoor organisaties kunnen groeien, uitblinken en boven zichzelf kunnen uitstijgen.

Wat zoeken wij

Als Agile Coach bij Ctree is het essentieel dat je goed in onze informele en gezellige werkomgeving past, waar luisteren en actiegerichtheid centraal staan. Je komt te werken in een divers team met een mix van jonge en ervaren collega’s, waar samenwerking en inspiratie hoog in het vaandel staan. We zoeken iemand die zich comfortabel voelt in deze omgeving en een dosis enthousiasme en positiviteit met zich meebrengt.

Wat wij bieden

  • Een marktconform salaris inclusief auto, laptop en telefoon van de zaak.
  • Een uitdagend opleidings- en ontwikkeltraject
  • Inspirerende werkomgeving bij Ctree om te groeien en jezelf te ontwikkelen.
  • Samenwerken met enthousiaste collega's, expertise delen en flexibiliteit stimuleren.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en kansen om impact te maken bij diverse bedrijven.

Wat wij vragen

  • Minimaal HBO werk -en denkniveau en ervaring met Lean, Scrum en Agile zijn zeker een must.
  • Je bent communicatief bekwaam en bent in staat op strategisch, tactisch én operationeel niveau te acteren. Je initieert en begeleidt veranderingen voor een flexibele, Agile organisatie. Je begrijpt de behoeften van de organisatie en toont empathie in je aanpak.
  • Je identificeert je stakeholders in complexe omgevingen en begrijp je hun belangen, processen en dynamiek. Je past je stijl flexibel aan en maakt gerichte keuzes tussen organisatieadvies en individuele coaching. Je neemt indien nodig het voortouw in minder volwassen klantorganisaties. Je hebt een passie voor Agile en streeft naar voortdurende groei en bijdrage aan de Agile-gemeenschap.

Jouw toekomstige collega's

TorbenTorbenTorbenTorben

Aarzel niet en reageer nu!

Torben

nienke.kuipers@ctree.nl

+31 6 26 48 07 89

 

Wil je meer over ons te weten komen en kennismaken met ons? Laat je gegevens achter en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam