Bedrijfscultuur, werkomgeving, normen en waarden: de kracht van Ctree

In Blog by Jeroen

Ontdek de unieke bedrijfscultuur van Ctree: waarom normen en waarden het verschil maken

Leestijd: ongeveer 3 minuten
 

Image

Het kiezen van een nieuwe werkplek of partner is net als het kiezen van een nieuw huis. Het moet goed voelen, passen bij wie je bent en je moet jezelf erin zien groeien. Bij Ctree hebben we een bijzonder cultuurmanifest dat ons onderscheidt van de rest. Hier is waarom.

De essentie van ons Cultuurmanifest

Werken vanuit het hart - We zijn niet zomaar een bedrijf dat taken uitvoert. Nee, we werken vanuit ons hart. Dit betekent dat we met passie en toewijding ons werk doen. Waarom? Omdat we geloven dat echte verandering, echte vooruitgang, begint vanuit het hart.

Blijvende ontwikkeling - Stilstand is achteruitgang, toch? Bij Ctree blijven we ons ontwikkelen. Het is niet gewoon een leuke kreet, het is een belofte. We bieden trainingen en workshops om te zorgen dat iedereen, van nieuwkomer tot veteraan, de kans krijgt om te groeien.

Gewoon doen en lef tonen - We houden niet van twijfelen. Bij ons geldt het motto: "gewoon doen". Dit betekent actiegericht zijn, verantwoordelijkheid nemen en ja, ook risico's nemen. Lef is een ander woord dat ons beschrijft. We zijn niet bang om buiten de gebaande paden te treden en innovatie staat bij ons hoog in het vaandel.

Eerlijkheid en transparantie - Dit zijn de pilaren waarop Ctree is gebouwd. Ze zijn essentieel voor ons en zorgen voor een veilige, open werkomgeving. Iedereen wordt aangemoedigd om zijn mening te geven en we waarderen het wederzijdse vertrouwen dat dit creëert.

Waarom onze bedrijfscultuur onderscheidend is

Je vraagt je misschien af, waarom maakt dit mij iets uit? Welnu, studies tonen aan dat bedrijven met een sterke bedrijfscultuur minder stress op de werkvloer, een lager personeelsverloop én meer betrokken werknemers hebben. Daarnaast is aangetoond dat een goede bedrijfscultuur leidt tot een hogere klanttevredenheid.

Bij Ctree omarmen we deze statistieken en laten we ze tot leven komen door onze waarden, normen en bedrijfscultuur.

Kies voor Ctree

Dus, als je op zoek bent naar een plek waar je met passie kunt werken, kunt blijven groeien en echt impact kunt maken, dan is Ctree dé plek voor jou. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner die zijn beloftes waarmaakt en vooruitstrevend is, kijk dan niet verder.

Interesse? Neem vandaag nog contact met ons op en wordt deel van onze bijzondere gemeenschap.