Ctree Round Table 2018 – “Timeboxed creativity to innovate!”

In Events by Jeroen

Ctree Round Table 2018 – "Timeboxed creativity to innovate!"

Najaar 2018

Is er ook geen om te innoveren binnen jouw organisatie?

Op dit moment hebben organisaties moeite om te innoveren, zowel in bestaande als nieuwe businessmodellen. Geen tijd is vaak een veel voorkomend excuus. Men denkt vaak: voor innovatie is veel tijd nodig, die tijd hebben we niet, dus gaan we niet innoveren en blijven we doen wat we deden…. De cirkel is rond.

Maar ondertussen innoveert iedereen om ons heen er lustig op los en zien we ons marktvoordeel snel verdwijnen. Hoe kunnen we er nu voor zorgen dat we niet verzanden in innovatietrajecten van maanden met het risico dat het niks oplevert? Hoe zou het sneller kunnen, zodat we ook eerder kunnen bepalen of het iets is of juist NIET iets is?

Kom naar deze round table waar we jullie graag meenemen in een aanpak die bewezen is. Samen met een klant van ons zullen we tijdens deze sessie ook de ervaringen delen.  

Wat we gaan doen.

Tijdens een round table met Loyalis (Ralph Hoffman) praten we over het nut en de toegevoegde waarde van design sprints. We zullen hier de volgende onderwerpen grof raken:

  • Wat is een design sprint?
  • Wat is toegevoegde waarde?
  • Leuke game gericht op design sprint tussendoor
  • Ervaringen Loyalis

Datum, tijd en locatie

  • Najaar 2018

    De deelnemers van ons event zijn de leiders, managers, directors en board members van vandaag. Deelname aan dit event is kosteloos en het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je snel in.

  • 13:00

    Het event duurt tot 17:00.