Ctree Round Table 2018 – “How to lead autonomy?”

In Events by Torben Sonnemans

Ctree Round Table 2018 – “How to lead autonomy?”

Najaar 2018

Wie neemt in jouw organisatie?

Steeds meer organisaties willen de beslissingsbevoegdheid lager in de organisatie neer gaan leggen. Dit stimuleert creativiteit en komt ten goede als het gaat om eigenaarschap en innovatie.

Het klinkt heel simpel en logisch, echter is het een enorm complex en het vergt geduld. Waarom? Het raakt namelijk het hart van de organisatie: de cultuur. Je zal dus vanuit zowel medewerker als leidinggevende open moeten staan om te willen veranderen.

Wat we gaan doen.

Tijdens deze round table gaan we samen praten over hoe je als directie of management moet leiden in een autonome omgeving. Wij zorgen uiteraard voor mooie praktijkvoorbeelden en een interessante gastspreker.

Samen gaan we aan de slag met de meest prangende vragen: Wat zijn de belangrijkste grondbeginselen en wat betekent dat voor jou als leider als het gaat om houding en gedrag? Wat betekent dit voor je toekomstige rol? Hoe stimuleer je autonomie en zorg je er toch voor dat een bepaalde visie wordt gevolgd?

Datum, tijd en locatie

  • Najaar 2018

    De deelnemers van ons event zijn de leiders, managers, directors en board members van vandaag. Deelname aan dit event is kosteloos en het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je snel in.

  • 13:00

    Het event duurt tot 17:00.