Terugblik event Ctree Motivate to Inspire 2017

In Nieuws by Jeroen

Maandag 26 juni jl. was het dan zo ver, ons event Ctree Motivate to Inspire 2017, met 90 deelnemers uitverkocht én nog gegadigden op de wachtlijst.

Het idee voor dit event is ongeveer zes maanden geleden ontstaan vanuit de gedachte “we gaan het eens een keer anders doen dan anders”. Hoe dan? Door een afspraak te plannen met mensen uit ons netwerk, benen op tafel en samen komen tot een invulling. Geen vooropgesteld strak plan, wel een paar uitgangspunten: de datum, de locatie en het doel: inspireren. Van daaruit zijn het programma, het onderwerp en de inhoud van de presentaties gegroeid. Te vergelijken met een Agile aanpak.

En het resultaat…..daar mogen we trots op zijn én dat zijn we ook! Informeren, inspireren, motiveren; alle ingrediënten waren aanwezig en van de reacties van de bezoekers worden we heel gelukkig.

“Ctree; bedankt voor de inspirerende middag!” – “Ik heb genoten van de ambiance, de presentaties, het eten en de gesprekken met mensen die ik nog niet kende onder het genot van een wijntje.” – ” Ik vond het een boeiend event, en goed georganiseerd” – “Dank voor het organiseren van dit leuke en inspirerende event. En complimenten voor het vinden van de goede sprekers en top locatie”.

We hebben de lat hoog gelegd, zowel op de inhoud als in de uitvoering en dat in een informele en inspirerende sfeer. Want wat we doen willen we optimaal doen. Dat is zoals we met het team van Ctree en samenwerkingspartners ook iedere dag ons werk én privé invullen. Verantwoordelijkheid nemen in de organisatie en het resultaat. En dat resultaat mag er zijn! Op naar de volgende events, in ieder geval Ctree Motivate to Inspire 2018.

Aan alle bezoekers: Bedankt voor uw aanwezigheid en speciale dank aan onze sprekers: Bert Kersten, Menno Vis, Ramon van Ingen, Jurriaan Kamer en Edwin Clerkx.

Wil je ook op de hoogte gehouden worden over onze events vul dan je gegevens in op onze events-pagina dan informeren we je graag.