Werken bij Ctree

Verandering als uitdaging zien én uitvoeren.

Ik ben trots op Ctree! Waarom..? Dat leg ik graag uit.

"Werken in een omgeving waar ik volledig mezelf kan zijn, haalt het beste in mij naar boven. Ik kan optimaal presteren als ik in een omgeving werk waar ik iedereen kan vertrouwen en waar we respect hebben voor elkaar. Dit creëert wederzijds begrip en draagt bij aan een transparante en hechte werkomgeving. Het geeft mij een gevoel dat je onderdeel bent van een hecht team, misschien wel een familie of vriendengroep. We hebben een platte organisatiestructuur waarbij geen ruimte is voor ego’s, iedereen is gelijk. Jezelf kwetsbaar opstellen om vandaaruit weer te willen leren in alle opzichten vinden wij normaal. Wij worden pas onrustig als ‘alles goed’ gaat; dat betekent dat we geen fouten (durven te) maken en dus niet meer leren?!

We hebben een duidelijk gezamenlijk toekomstbeeld als team en dat geeft richting en focus. Ik vind het belangrijk dat we met z’n allen dit gezamenlijke doel continu nastreven en aanpassen wanneer nodig. Hierbij staat ieders individuele doel centraal. Door je persoonlijke doelen met elkaar te delen ontstaat wederzijds begrip en standpunten. Dit draagt vervolgens weer bij aan de richting van Ctree.

Samenwerken kun je alleen als je plezier hebt in je werk, maar ook vooral plezier hebt met elkaar. Samen kunnen genieten van de mooie stappen die je als organisatie maakt, dat maakt mij trots! Maar natuurlijk er ook voor elkaar zijn als het even niet zo lekker gaat. Ik ben continu bezig met het zoeken naar kansen. Ik wil uitgedaagd worden en daar krijg je bij Ctree alle ruimte voor. Je hoeft geen “die-hard” ondernemer te zijn, maar een ondernemende en proactieve instelling is toch wel essentieel om in ons team mee te kunnen draaien. Elkaar uitdagen over nieuwe ontwikkelingen, nooit uitgeleerd zijn en de nieuwsgierigheid de vrije loop laten past bij mij als persoon en bij ons als organisatie. Daarom voel ik me ook zo thuis bij Ctree!

Wil jij ook trots zijn op je werk en herken je jezelf in deze tekst?

Wij zoeken collega’s!"

Roy Gielen

Agile coach bij Ctree

Business Consultant

Wij zijn op zoek naar een senior/medior business consultant die samen met ons klanten adviseert en begeleidt bij strategie-, organisatie- en IT vraagstukken en veranderingen.

Herken jij jezelf?

Onze ideale collega denkt en werkt samen vanuit de business op tactisch en strategisch niveau maar is ook in staat om op operationeel niveau bruggen te slaan. Hij/zij bedenkt of adviseert daarom niet alleen maar implementeert ook daadwerkelijk. Soms is dat een organisatie verandering maar ook het implementeren van functionaliteit, een platform of het inrichten van goed lopende processen behoort tot je werkzaamheden.

Heb je ervaring als business consultant en wil je je verder ontwikkelen , ben jij een project manager die de stap wil maken naar consultancy of wil je vanuit de techniek jezelf verder ontwikkelen als business consultant? Wij zoeken een zelfstandige, gemotiveerde en betrokken collega die ons jonge bedrijf kan versterken.
Wij bieden je inspirerende collega’s, leuke klanten en opdrachten, de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en natuurlijk prima arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie of het volledige profiel, neem contact op met Jeroen Wijnen.

Interesse gewekt?

Spreekt het je aan om bij ons te werken, neem dan snel contact met ons op!